FIZETESEM.COM

A fizetesem.com oldalcsoport a felhasználók fizetését, illetve a fizetésüket befolyásoló tényezőket elemzi könnyen érthető grafikonok és rövid szöveges értékelés segítségével. A fizetesem.com oldal szolgáltatásai a felhasználók számára INGYENESEK, de igénybevételükhöz ANONIM REGISZTRÁCIÓ szükséges.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Fizetések Budapesten és a vidéki nagyvárosokban

2007.09.24. 13:29 | GYUSZI BACSI | Szólj hozzá!

A FIZETESEM.COM oldalon végeztünk egy kis elemzést az ország nagy városainak kereseteit összehasonlítandó. Négy adatot vizsgáltunk: a 25, az 50, illetve a 75 %-os pontokat (az adott sokaság 25, 50 vagy 75 %-a kevesebbet keres, mint …) és az átlagot.

Arra persze számítottunk, hogy Budapest erősebb lesz az országos átlagnál és bármelyik vidéki városnál. Arra viszont kevésbé, hogy Miskolc megelőzi Pécset, Szegedet és Debrecent is. Az adatok száma mind az 5 vidéki nagyváros esetében 130 és 160 között van.

Részletek a hivatalos blogon: blog.fizetesem.com

Címkék: budapest fizetés fizetesem.com vidék kereset összehasonlítás

A bejegyzés trackback címe:

https://fizetesem.blog.hu/api/trackback/id/tr73175112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása