FIZETESEM.COM

A fizetesem.com oldalcsoport a felhasználók fizetését, illetve a fizetésüket befolyásoló tényezőket elemzi könnyen érthető grafikonok és rövid szöveges értékelés segítségével. A fizetesem.com oldal szolgáltatásai a felhasználók számára INGYENESEK, de igénybevételükhöz ANONIM REGISZTRÁCIÓ szükséges.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Bruttó 445 egyetemi diplomával?

2007.08.27. 12:16 | GYUSZI BACSI | Szólj hozzá!

Érdekes eredményeket mutat a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal éves bértarifa felmérése. A főiskolát végzettek havi 316 ezer Ft bruttó jövedelemmel rendelkeztek 2006-ban, míg az egyetemet végzettek 445 ezer Ft bruttó jövedelemmel. 

Ezzel szemben a FIZETESEM.COM adatai alapján a főiskolát végzettek bruttó havi jövedelme 262 ezer Ft (3.668 fős minta), míg az egyetemet végzettek bruttó fizetése 329 ezer Ft (2.172 fős minta alapján). 

Bár arról nem szól a hivatalos forrás, hogy hány személy adatait elemezték, de véleményünk szerint kicsit optimistának tűnnek az általuk felvett adatok. Ráadásul a mi általunk mért adatokban a főváros jelenleg még jóval túl van reprezentálva, vidéken pedig köztudomásúan jóval alacsonyabbak szoktak lenni a bérek a budapestinél.

Címkék: statisztika fizetés fizetesem.com bér. átlag

A bejegyzés trackback címe:

https://fizetesem.blog.hu/api/trackback/id/tr11150141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása