FIZETESEM.COM

A fizetesem.com oldalcsoport a felhasználók fizetését, illetve a fizetésüket befolyásoló tényezőket elemzi könnyen érthető grafikonok és rövid szöveges értékelés segítségével. A fizetesem.com oldal szolgáltatásai a felhasználók számára INGYENESEK, de igénybevételükhöz ANONIM REGISZTRÁCIÓ szükséges.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Fizetések Budapesten és vidéken

2008.01.29. 19:09 | GYUSZI BACSI | Szólj hozzá!

Utoljára szeptemberben elemeztük az ország nagy városainak fizetéseit (nettó havi fizetés) egymással összehasonlítva (lásd lentebb), így ideje volt frissíteni a méréseket. Mint akkor is, most is négy adatot vizsgáltunk: a 25, az 50, illetve a 75 %-os pontokat (az adott sokaság 25, 50 vagy 75 %-a kevesebbet keres, mint …) és az átlagot.
 
Budapest még mindig erősebb az országos átlagnál és bármelyik vidéki városnál. Győr gyakorlatilag nem változott, Pécs, Miskolc és Debrecen kissé felzárkózott Győrhöz, Szeged viszont növelte a lemaradását. Érdekes, hogy Miskolc tartja a harmadik helyét, sőt a három javuló város közül a legnagyobb mértékben javult. Az adatok száma mind az 5 vidéki nagyváros esetében 220 és 250 között van.
Részletek a hivatalos blogon blog.fizetesem.com

Címkék: budapest munka állás fizetés fizetesem.com vidék összehasonlítás

A bejegyzés trackback címe:

https://fizetesem.blog.hu/api/trackback/id/tr28316826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása