FIZETESEM.COM

A fizetesem.com oldalcsoport a felhasználók fizetését, illetve a fizetésüket befolyásoló tényezőket elemzi könnyen érthető grafikonok és rövid szöveges értékelés segítségével. A fizetesem.com oldal szolgáltatásai a felhasználók számára INGYENESEK, de igénybevételükhöz ANONIM REGISZTRÁCIÓ szükséges.

Friss topikok

Linkblog

HTML

FIZETESEM.COM statisztikák

2007.07.12. 15:52 | GYUSZI BACSI | Szólj hozzá!

Érdekességképpen pár statisztikát közreadok:

Beosztás:

A beosztás szemponjából listavezető a "beosztott / munkatárs" 5480 bejegyzéssel, második helyen áll a "középvezető" 1020 regisztrációval, végül harmadik az "asszisztens" 793 regisztrált taggal.

Iparág:

Az iparágak listáját a "Kereskedelem" 1001 taggal vezeti, második az "IT / Informatika" 495 regisztrációval, míg harmadik helyezett az "Építőipar" 459 bejegyzéssel.

Szakma:

A szakmákon belül listavezető az "Informatikus" 407 regisztrációval, második az "Adminisztrátor" 225 taggal, míg harmadik helyen áll a "Könyvelő" 208 bejegyzéssel.

A részletes listákat megtalálhatjátok a blog.fizetesem.com oldalon.

 

Címkék: statisztika tag szakma adat fizetés fizetesem.com iparág beosztás

A bejegyzés trackback címe:

https://fizetesem.blog.hu/api/trackback/id/tr79116779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása