FIZETESEM.COM

A fizetesem.com oldalcsoport a felhasználók fizetését, illetve a fizetésüket befolyásoló tényezőket elemzi könnyen érthető grafikonok és rövid szöveges értékelés segítségével. A fizetesem.com oldal szolgáltatásai a felhasználók számára INGYENESEK, de igénybevételükhöz ANONIM REGISZTRÁCIÓ szükséges.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Túl a 7.000 regisztrált tagon

2007.04.20. 22:59 | GYUSZI BACSI | Szólj hozzá!

2007. április 19-én este a fizetesem.com oldal regisztrált tagjainak száma átlépte a 7.000 főt. Ennek  kapcsán ideje volt létrehozni egy blogot, ahol kérdéseket tehettek fel az oldal használatával kapcsolatban.

Néhány érdekesség:

- 31 országból vannak adataink

- a legtöbb külföldi adat a következő országokból származik: Egyesült Királyság, Románia, India, Németország, Egyiptom, Egyesült Államok és Szerbia

- a legegzotikusabb helyek: Tanzánia, Izland, Pakisztán, Japán

Persze ezek a külföldi adatok még nem elegendőek ahhoz, hogy a mérés bármilyen formában reprezentatív legyen az említett országok lakosságára vonatkozóan, de a lényeg, hogy lassan fejlődésnek indult a külföldi adatbázis is.

Jelenleg folyik a munka annak érdekében, hogy a meghívót ne egyesével kelljen kiküldeni, hanem a teljes kontakt listádat egy gombnyomással meghívhasd akár Outlook-ból, akár webes levelező programjaidból. Remélhetőleg napokon belül elkészül ez a fejlesztés.

A hírek és az állás ajánlatok heetente egyszer-kétszer frissülnek, de ha van köben valami fontos, azt egyből felpakoljuk.

 

Címkék: meghívó munka adat állás fizetés fizetesem.com bér keres keresel

A bejegyzés trackback címe:

https://fizetesem.blog.hu/api/trackback/id/tr8361433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása